Начало
За Нас
Услуги
Продукти
Контакти

 
Начало > Продукти

Търсене: Подреждане:


MSZ/MUZ-FH50VE

MITSUBISHI ELECTRIC

Tип: Инверторен, Стенен тип

Гаранция: 36 месеца

Цена: 3679.00 лв. с ДДС

Виж в цял размер Виж в цял размер



*СВЕЖЕСТ И ЧИСТОТА Mitsubishi Elektric е първият птоизводител в света , който използва Plazma Quad филтър в своите нови модели климатични тела .Този филтър неутрализира до 99% от съдържанието на бактерии , вируси , алергени , мухъл и прах във въздуха.

PLAZMA QUAD Филтърът беше подложен на тестове в независимия изследователски център Китасато в Япония.Тестовете , за които беше използван жив вирус на инфлуенца , показват , че Plazma Quad филтърът нарушава клетъчната структура на вирусите и бактериите вследствие на което те стават безвредни за хората

 

NATURAL FLOW За да се създаде приятен въздушен поток , най важно е той да се усеща като естествен .Решението на Mitsubisi Electric за това е Natural Flow , което е възможно благодарение на технологията , която свободно и гъвкаво контролира изходящия в ъздух.Създавайки въздущен поток , наподобяващ естествен бриз , ние предотвратихме неприятното чувство на неестественна , постоянна въздушна струя.

 

*3D i-see Senzor Интелигентна технология. Mitsubishi Electric използва сензор , който триизмерно сканира 752 различни точки в едно помещение и по този начин съставя постиянна картина на стаята , която ще се климатизира.Чрез термография новия 3D i-see сензор улавя и човешко присуствие.Имтелигантната технология предоставя възможност за локално регулиране на въздуха спрямо местоположението на хората в помещанието.

Директен поток - тази настройка може да се ползва за бързо приспособяване към температурата , когато човек влиза в помещението през горещ(студен) ден.

Индиректен въздушен поток - използва се , ако въздушната струя е прекалено силна или насочена към човека.Помещението се охлажда без талесната температура да се понижава прекалено много.

Улавяне на отсъствие с цел енергоспестяване - сензорът улавя отсъствието на хора в помещението.Когато стаята е празна , климатика автоматично преминава в режим на пестене на енергия.

*ECONO COOL е функция за интелигентен температурен контрол , която регулира количеството на въздушния поток , насочен към тялото , въз основа на температурата на изходящия въздух.Температурната настройка може да бъде повишена с 2 градуса без никаква загуба на комфорт.Така се повишава енергийната ефективност с 20%

 

*WIFI адаптерът осигурява дистанционно управление на климатичната система с помоща на смартфони , таблети или преносими компютри (допълнителна опция)

 

*Седмичен таймер - лесна настройка на желаната температура и часа на включване и изключване на климатика в съответствие с Вашия начин на живот

 

*Климатиците на MITSUBISHI ELECTRIC поддържат много ниско ниво на шумови емисии - средно около 21 dB

 

*Режим i-save е опростена функция , кято възвръща предишната температурна настройка на климатика с натискане на един бутон на дистанционното.Тази функция допринася за конфортна и енергоспестяваща употреба, като намалява излишния разход на електроенергия , когато например напускате помещението или по време на сън.

 

*Минималната температура в режим отопление е 10градуса .Това гарантира икономична работа при употреба за рядко обитавани помещения , жилища или къщи.


БЕЗПЛАТЕН МОНТАЖ до 3 метра тръбен път


Вътрешно тяло MSZ-FH50VE
BTU 18000
Капацитет на охлаждане kW 1.09~5.0~6.0
Енергиен разход при охлаждане kW 1.38
Eфективност Охлаждане /клас EER 3.62/A
Капацитет на отопление kW 1.7~6.0~8.7
Енергиен разход при отопление kW 1.480
Ефективност отопление /клас COP 4.05/A
Сезонна Ефективност Охлаждане SEER 7.2
Енергиен етикет A++
Годишен разход кВтч 244
Сезонна ефективност Отопление SCOP 4.60
Енергиен етикет A++
Годишен разход кВтч 1372
Капацитет на отопление при (-10 С) kW 4.5
Дебит вентилация m3/h 342~876
Шумово налягане dB(A) 25~46
Размери в мм ВхШхД 305(+17)/925/234
Тегло в кг кг. 13.5
Външен агрегат MUZ-FH50VE
Ел. захранване 1/220V
Шумово налягане (от. /охл.) dB(A) 51/54
Maкс.тръбен прът/ денивелация л.м. 30/15
Тръби течна фаза / газ ф 6.35/12.7mm
външна t на приложение охлаждане С -10 до +46
външна t на приложение отопление С -15до +24
Размери в мм ВхШхД 880/840/330
Тегло в кг кг. 55
MITSUBISHI ELECTRIC